Campbell Shipping isporučio CS Jennu

Campbell Shipping Co Ltd je dobio dobavo novog broda za prijevoz rasutog tereta, 29. rujna. Kapacitet broda je 37.500 bruto. Supruga predsjednika vlade Bahama, gđa Bernadette Christie je postala sponzorica novog broda. Pozvali su ju, da razbije bocu šampanjca na brodu i imenuje broda u brodogradilištu Imabari Shipyard u Japanu. Nakon svečanosti gospođa Christie ogledala brod zajedno s dužnosnicima poduzeća i drugih posebnih gosti.

Novi brod prijevoz rasutog tereta ima ime CS Jenna i je bio izgrađen u brodogradilištu Imabari. Campbell , će brod upravljati u tehničke i komercijalne namjene. Tvrtka Campbell je također izjavila da je novi brod dio dugoročnog programa, te će pružiti niz operativne učinkovitosti u usporedbi s plovilima koja su trenutno u floti.

To znači da je ukupan broj plovila, za rasuti teret, kojeg upravlja Campbell porastao na 17 brodova. Tri od 17 brodova su izgrađena u brodogradilištu Imabari. CS Jenna ima pet skladišnih jedinica i 19 članova posade. Campbell Shipping je podružnica Campbell Grupe.

Izvor : vesselfinder.com

Leave a comment