Nova strateška suradnja između Maersk, MSC i HMM

Danas, su brodari Maersk Line, Mediterranean Shipping Company (MSC) i Hyundai Merchant Marine (HMM) objavili novu stratešku suradnju.

Sudjelovanje je izvan dosega sporazuma MSC i Maersk Line u podjeli plovila 2M, ali će imati HMM pristup do mreže 2M. Za Maersk Line će ovo pružiti nove mogućnosti za suradnju, posebice u trgovini na transpacifičkom tržištu, gdje će 2M dobiti pristup na jakom tržištu, gdje ima HMM proizvode.

“Drago nam je da uđemo u ovu stratešku suradnju s Hyundai Merchant Marine, vodećim korejskim kontejnerskim prijevoznikom. To će nam omogućiti da ojačamo našu 2M mrežu i prisutnost u važnom transpacifičkim tržištu. Radujemo se ovi novi mogućnosti, u korist našim korisnicima”, kaže Soren Toft, predsjednik uprave, Maersk Line.

Dogovor će biti pokrenut u travnju 2017. godine, pod uvjetom da regulatorna tijela odobrio novu suradnju. Izvorni rok za sudjelovanje je tri godine uz mogućnosti produljenja, a pokriva ključnu East-West posle. O promjenama u mreži i rasporedu, će biti objavljeno kupcima u početku 2017.godine.

Izvor : Maersk Line

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s