Početak gradnje MSC Bellissima

 

1359-6c71ca9d707fe24b43b65443c1506cd7

U STX France su 26. studenog započeli rezanje čelika drugog broda klase Meraviglia za brodara MSC Cruises u brodogradilištu u Saint-Nazaire, Francuska.

MSC Bellissima će biti četvrti od jedanaest plovila sljedeće generacije za krstarenje koji dolaze. MSC Bellissima je planirano za godino 2019.

“MSC Cruises i STX France su dug put zajedno, koja se počela s izgradnjom MSC Lirica 2003. godine”, rekao je izvršni predsjednik Pierfrancesco Vago iz MSC Cruises

“Naša sadašnja flota je izgrađena u STX France, a sada dizajniramo budućnosti modernih putničkih brodova s dva nova prototipa u STX France. Rad zaključuje MSC Meraviglia, i započela se je izgradnja MSC Bellissima. Ja sam impresioniran s ovim prototipom, koji će uskoro postati lijep i uravnotežen putnički brod “

Tonaža Bellissime, će biti 167.600 bruto tona, te je posebno dizajniran za rad u svim godišnjim časova. Spremiti će više od 5.700 putnika te će postati najveći brod u MSC floti, uz MSC Meraviglia.

“Ponosni smo da je MSC Cruises naš industrijski partner od početka i da smo uključeni u razvoj flote MSC Cruises”, rekao je Laurent Castaing, direktor STX France.

Vir : cruisemapper.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s