Costa slavi 70. godišnjicu Talijanske Republike

100_1595.JPG

Kako bi obilježili 70. godišnjicu rođenja Republike Italije, Costa Cruises čini niz događaja na svojim plovilima pod zastavom Italije.

Simbol talijanske izrade izvrsnosti, Costa će slaviti uz čast Festa della Repubblica, u organizaciji talijanske ambasade u Danskoj i Norveškoj, na dva brodova u svojoj floti: Prvi događaj je održan u Kopenhagenu 28. svibnja, na brodu Costa Favolosa, a drugi je bio održan na brodu Costa Pacifica u Oslu 30. svibnja.

Proslave u godini 2016. su posebnog značaja, jer ove godine slavimo 70. godišnjicu utemeljenja Talijanske Republike; zato će biti Costina broda prostor za kulturne razmjene s ciljem promicanja talijanskog okusa i izvrsnosti s lokalnom zajednicom. Slavlje u Kopenhagenu, u nazočnosti talijanskog veleposlanika Stefano Queirolo Palmas i predstavnicima lokalne samouprave naglasio je najviši prioritet danskog stanovništva za turizam u Italiji. U sklopu svečanosti u Oslu, Costa Pacifica će pozdraviti glavne talijanske marke koje posluju u Norveški.

U nazočnosti talijanskog veleposlanika Giorgia Novello, ovom prilikom najavit će početak važnog road showa za podršku talijanske izvrsnosti u Norveški: projekt će se održati u gradovima kao što su Oslo, Stavanger, Bergen, Bodo, Trondheim i Ålesund, te u tim područjima također će biti inicijative koji su regulirani u Italiji, uz sudjelovanje tvrtka i organizacija koje posluju na Norveškom.

Osim događaja u Kopenhagenu i Oslu, Costa Cruises također će slaviti 2. lipnja sa svim svojima gostima na krstarenju na svih njihovih brodova.

Izvor : cruisemapper.com, foto : redakcija Cargo cruise mag

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s