Star Clippers predstavio Flying Clipper

Star Clippers otkrio ime sljedeće putničkog broda. Brod pod nazivom Flying Clipper, je zakazan za isporuku krajem 2017. godine, a na krov će primiti 300 putnika.

Flying Clipper će se prvi put otpraviti na turističko sezono krajem godine 2017. To će biti najveći brod na jedra. Trenutno se brod gradi u Splitu, Hrvatska (brodogradilište Brodosplit) . Flying Clipper će imati pet stupova sa 35 jedra.

Prema tvrtki  Star Clippers u “priopćenju za javnost”, novi Clipper će imati 3 bazena, sunčan svjetlo će ići kroz atrij u elegantnoj blagovaonici. Ponudit će različite vrste kabinskih klasa, uključujući i 34 apartmana s privatnim balkonima i 4 luksuzna apartmana.

Flying Clipper restoran u atriju će smjestiti sve goste kao otvorena blagovaonica. Za mlađe putnika će se pobrinuti Glass Dive bar. Redoviti gosti će otkriti omiljeno mjesto koje karakterizirani kod Star  Clippers plovila. Brod će imati ekološko prihvatljive, high-tech motore. Oslanjati će se na snagu vjetra i jedara, kad god je to moguće.

Izvor : cruisemapper.com, foto : maritimematters.com

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s