CMA CGM pokreće novi servis WEMED namijenjen unutar mediteranskog tržišta

Nova usluga povezuje WEMED sa 11 luka u sedam mediteranskih zemalja.

CMA CGM jača svoju prisutnost na tržištu Mediterana, povezujući Francusko, Španjolsko, Tursko, Libanon, Egipat, Malto i Alžir.

WEMED usluga (West Med – East Med) pokrenula je 11. ožujka 2016. godine i pruža klijentima izravna prometnija rješenja na području istočnog Mediterana (Francuska, Španjolska, Alžir) sa zemljama zapadnog Mediterana (Turska, Libanon, Egipat).

WEMED linija je prvi i jediniCMA CGM servis koji je u potpunosti posvećen mediteranskim zemljama. Izravno povezuje istočne mediteranske zemlje (Francuska, Španjolska, Alžir) u zemljama zapadnog Mediterana (Turska, Libanon, Egipat) preko Malte.

Turska je važan gospodarski partner Mediterana i jača prisutnost CMA CGM u svom tradicionalnom tržištu. Tranzitni put od južne Europe do istočnog Sredozemlja, su među najboljima na tržištu: Turska je povezana u roku od 7 dana od Valencije i 9 dana od Marseilla.

WEMED linija nudi izravne veze i tjedno vezo u Mersin, Istanbul, Bejrut i Aleksandrija u Alžiru.

Četiri kontejnerski brodi s kapacitetima od 1.200 do 1.700 TEU će biti raspoređena na ovi novi liniji. Rotacija će biti u sljedećem redoslijedu: Marseille, Barcelona, ​​Valencia, Malta, Mersin, Iskenderun, Beirut, Aleksandrija, Malta, Alžira i natrag u Marseille.

Izvor : vesselfinder.com , foto : CMA CGM

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s