CMA CGM razvija svoj vodeći položaj između Azije i zapadne obale SAD-a

Šest brodova,  kapacitete 18.000 TEU, koje su bile imenovane po velikima istraživača će se primijeniti na trgu trans-pacifičke regije.

CMA CGM Grupa je objavila da će početi implementaciju krajem svibnja sa paradno floto šest 18.000 TEU plovila između Azije i zapadne obale SAD-a. Ova odluka je u skladu sa strategijom rasta u SAD-u i diljem svijeta kako bi optimizirali svoje flote. Vodeća flota će biti raspoređena u najaktivnijem i dinamičnom tržištu do sada. Na trans-pacifičko tržište će podržati njegov razvoj, kao i njihove klijente.

6 brodova s ​​kapacitetom 18.000 TEU-a će se pridružiti usluzi Pearl River Express. Svi brodovi nose imena velikih znanstvenika: CMA CGM Bougainville, CMA CGM Kerguelen, CMA CGM Georg Forster, CMA CGM Vasco de Gama, CMA CGM Zheng He i CMA CGM Benjamin Franklin. CMA CGM Benjamin Franklin je postao najveći brod koji je posjetio SAD, prosinca prošle godine. CMA CGM Benjamin Franklin će ostati na tržištu, trans-pacifičke regije. Ostala 5 brodova s ​​kapacitetom 18.000 TEU-a će se pridružiti uslugama Pearl River Express. Ovi brodovi su među najvećima u svijetu. Opremljeni su sa najnovijom tehnologijom zaštite okoliša, te će značajno smanjiti ugljični otisak CMA CGM.

Izvor  + foto : CMA CGM

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s