Norwegian Joy će biti prvi brod tvrtke NCL za kineski trg

Norwegian Joy će biti ime prvog putničkog broda  tvrtke NCL (Norwegian Cruise Line) izgrađene posebno za kineske putnike. Brod će poduzeti 3.900 putnika i početi s radom u ljetu 2017. Brod Norwegian Joy, pripada klasi Breakaway Plus i bio je predstavljen pod imenom Norwegian Bliss.

Daljnji detalji, kao što je matične luke, smještaj i zabavni dijel, će biti objavljen u narednim mjesecima.

Frank Del Rio, izvršni direktor NCL Holdings, rekao je:  “Već dugo godina smo pažljivo proučavali kinesko tržište za krstarenja. Željeli smo dobiti jasnu sliku o tome što ćemo nuditi i koji brod će biti poslan na kineski trg. Norwegian Joy će osigurati slobodu i fleksibilnost koje su trenutno dostupne na svima brodovima Norwegian Cruise Line uz dodatak iskustva odmorišta i uslugama koje su dizajnirane posebno za kineske putnice. “

Viši potpredsjednik i generalni direktor NCL China, David Herrera rekao je: ” Kineski putnici će otkriti neusporedivu kvalitetu usluge, kuhinje, zabave i fragmentirano iskustvo na brodu Norwegian Joy, koje jednostavno trenutno nisu danas dostupne na kineskom tržištu. Sa Norwegian Joy ćemo našim kineskim putnikom dati vrhunski proizvod i predstaviti novi standard za inovacije i izvrsnost na drugom najvećem svjetskom tržištu za krstarenje “.

Izvor : cruisemapper.com , foto : travelweekly.com

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s