Dubajska tvrtka počinje brodski servis u Indiji

Sima Marine, podružnica tvrtke Simatech Shipping, sa sjedištem u Dubaju i je jedan od najvećih servisnih tvrtka za opskrbo kontejnera s 54 plovila pokrenula je brodski promet u Indiji.

Usluge obuhvaćaju četiri glavne luke Cochin, Mundra, Goa i Mangalore. CF George, generalni direktor Simatech Shipping iz Dubaja i Sima Marine India, rekao je: “U tvrtki su vidjeli veliki potencijal za rast indijske obale, kojeg ćemo koristi jako dugo vremena. Mi smo sigurni da možemo dosljedno uslugo ponuditi po konkurentnim cijenama i privući više tereta morem, koji se sada kreće po cesti. “

“Indijska vlada promiče kretanje kontejnera  iz ceste na more, a također pomaže oslobađanje autocestama i smanjiti smrad, ali pruža ekonomično trgovino, siguran i brzi servis.”

Za ekskluzivne aktivnosti obalnih usluga u zemlji, indijska podružnica također je dobila dva 1.500 TEU kontejnerska broda Sima Narmada i Sima Godavari, koji su već u uporabi. Ovi brodovi sada plove pod indijsko zastavo.

Brodski velikan sa sjedištem u Dubaju ima veću prisutnost u Indiji za svoje međunarodne operacije. Trenutno Simatech provodi devet usluge iz Indije. Njihove redovite usluge nude klice u luke Mundra, Hazira, Goa, Mangalore, Cochin, Tuticorin, Chennai, Krishnapatnam i Visakhapatnam koje povezuje Indiju, sa Bliskim istokom, jugoistočnu Aziju, Bangladešem, Tajlandom, Kino i Korejo. Uz, Cochin, Dubai DP World djeluje u lukama Mundra, Chennai, Visakhapatnam, Mumbai NHAVA Sheva i u luci Kulpi.

Kao strateški potez, tvrtka je dobila najveće priznanje kontejnerskog operatora  iz Jawaharlal Nehru Port Trust, Mumbai, u 2014. godini, i počeo u potpunosti opremiti urede u Cochinu.

“U Cochin, smo sada najveći operator s tri broda i tjednom pozivom. Uskoro će biti naš novi back office u Cochinu biti u poziciji da podrži sve naše globalne operacije. Sve naše poslovno planiranje i računovodstvo održat će se u Cochin.”

Izvor : vesselfinder.com, foto :  Simatech

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s