Prvo rezanje čelika za World Dream

Genting Hong Kong označio je službeni početak gradnje još jednog novog broda za Dream Cruises, World Dream, med ceremonijo rezanja čelika u brodogradilištu Meyer Werft (Papenburg, Njemačka).

Predsjednik Genting Hong Kong, Tan Sri Lim Kok Thay rekao je: “Ovo je vrlo ponosan trenutak za Dream Cruises. Z uporabo naših 23 godina iskustva krstarenja u Aziji, je World Dream Svjet, zajedno sa svojom sestrom Genting Dream, luksuzni brod, od početka dizajniran za kineski i azijski trg. Sa samo 3.400 putnika , u usporedbi s više od 4.000 sličnih plovila, će biti najbolje prostorne luksuzne mega -. brodova u azijsko-pacifičkoj regiji “

Sa 2.000 članova posade, novi World Dream, će imati i najveći  odnos između gost – posada i tako postaviti nove standarde na moru. Kako bi se dodatno prilagodili potrebama svojih regionalnih gostima, će gotovo svi članovi posade govorit dvojezični jezik (Engleski i Kineski).

Na svečanosti rezanja čelika, predsjednik Dream Cruises, Thatcher Brown, rekao je: “Kao i njezina sestra brod, Genting Dream, World Dream će zadovoljiti rastuću bogato srednje klasu u azijskoj regiji, koji plate za iskustvo iz sanskog krstarenja. Gosti koji traže najbolje može ići u ekskluzivni privatni brod Dream Mansion, koji nudi 142 prostranih apartmana, s europskim stilom posluživanja i posebnim pristupom restauracije, zabavu, sunčanja. “

Dream Cruises “World Dream” će imati više od 35 restorana i barova, koji će se nalaziti na brodu, s naglaskom na azijskim blagovanih iskustva iz svih većih regionalnih kuhinja u Kini. Brod neće biti samo za goste  iz Kine, ali i klijentima iz jugoistočne Azije, Japana, Italije i drugih.

Dream World će početi prvo putovanje u studenom 2017., godinu dana kasnije, po brodu Genting Dream, koja je zakazana za početak krstarenja u studenom 2016. i imat će svoju matičnu luku u Guangzhou.

Izvor : cruisemapper.com , foto : portalworldcruises.com

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s