CMA CGM u nadogradnju MIDAS usluge

U suradnji s PIL u kontekstu novog sporazuma o podjeli plovila, će CMA CGM nadograditi MIDAS usluge. U floti će biti 11 plovila, kapacitete od 3.500 TEU. Devet brodova će doprinijeti CMA CGM. Osim toga, CMA CGM će dodatno poboljšati svoje proizvode MIDAS usluge na relaciji India Middle East Gulf – West Africa od 2. ožujka 2016.

U Indiji, će MIDAS usluga proširiti pokrivenost s tjednim pozivom na Nhava Sheva izravno u Zapadno Afriko, Južno Afriko, i na otok Reunion osim trenutnog poziva u luku Mundra. Luanda će se postići Indijo u 22 dana, Pointe Noire u 25 dana, Apapa u roku od 30 dana i Cotonou u 31 dana.

U zapadnoj Africi, će biti u rotacijo dodana luka Apapa kao dopuna Tin Can Lagos sa direktno vezo u  Lome. Čvoru Cotonou će Apapa omogućit kraće tranzitno vrijeme, koji će biti 3 dana do Douala, Kameruna i lukama u Gabonu.

MIDAS pokrivenost luka, je u sljedećem redoslijedu: Khor Fakkan – Jebel Ali – Nhava Sheva – Mundra – Pointe des Galets – Durban – Walvis Bay – Luanda – Pointe Noire – Tin Can – Apapa – Cotonou – Tema – Lome – Cape Town – Coega – Durban – Pointe des Galets – Khor Fakkan

Izvor i foto : CMA CGM

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s