AIDA Cruises mijenja ljetne plovidbe

AIDA Cruises ponovno mijenja ljetne plovidbe za AIDAstella i AIDAaura. AIDAstella može na krov primiti 2,194 putnika, zbog sigurnosnih razloga u Turskoj promijenit će putovanje od istočnog do zapadnog Mediterana. AIDAaura dodaje ex-njemački plan puta umjesto tjednih letova iz Palma de Mallorce, kao je bio originalno planirano.

AIDaaura može na krov primiti 1.266 putnika temeljit će na različitim putovanjima u sjevernoj Europi, uglavnom odlasci iz Kiela u Njemačkoj. Putovanje traje između 2 i 21 dana. 21-dnevni put će početi od Kiela na Grenland, 30. lipnja, sa zaustavljanjima u Nuuku i Sisimiut, kao i Prins Christian Sund.

AIDAaura će ponuditi svoju sezonu u sjevernoj Europi nakon završetka putovanja od Palma de Mallorca u Hamburg 30. travnja. Dana 7. svibnja, brod će stići u Njemačko, što se poklapa sa obilježavanja godišnjice u Hamburgu. Plovit će na Svalbard, Norveška, Shetland, Island i kasno u rujnu na Baltik.

AIDA Cruises također će ponuditi mini krstarenje s AIDAaura za nove goste. 2-dana krstarenja iz Kiela do Kopenhagena i 4 dana krstarenja u Oslo, Göteborg i Kopenhagen, bit će dostupni u svibnju, lipnju i rujnu.

Neočekivani dolazak AIDAaura će povećati dolazaka u Kiel, s obzirom da je ove godine u Kielu pao broj poziva putničkih brodova. Trenutno luka Kiel ima rekord sezone sa 139 kružnih poziva putničkih brodova.

Zbog preseljenja svojih brodova će AIDA Cruises imati pad kapaciteta brodova u istočnom Sredozemlju, zato će imati povećanje kapaciteta u sjevernoj Europi. Turska bilježi pad rezervacija. TUI očekuje da će biti rezervacije za 40% manje od volumena u 2015. Za razliku od toga, Portugal i Španjolska imat će rast od 40%, gdje prevladavaju rezervacije za njemačke turiste u Gran Canaria, Mallorca i Madeira.

Izvor : cruisemapper.com , foto : kreuzfahrtmatrose.de

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s