MSC Meraviglia će biti krštena u luci Le Havre

MSC Cruises je objavio da će njegov novi brod za krstarenja MSC Meraviglia krštena 1. lipanja 2017 u luki Le Havre. U godini 2017. će francuska luka Le Havre slaviti svoj 500 rođendan. MSC Meraviglia će biti raspoređena u Marseillesu u svojoj prvoj sezoni u Sredozemlju.

Vijest su potvrdili 1. veljače na svečanosti u St. Nazaire, gdje gradio brod. Brod će krstiti Charlotte Bellanger iz luke Le Havre, Marie Gabrielle Gossiaux iz STX France i Mariella Castellano iz MSC Cruises.

Izvršni predsjednik MSC Cruises Pierfrancesco Vago, komentirao je:

“Jedanaesti put smo u brodogradilištu STX France na svečanosti novca, što je odraz koliko su jake naše veze s Francuskom, koji su izgrađeni svi naši brodovi postojeće flote. To znači da je MSC Cruises, kada je u pitanju izvoz ugovora, broj jedan i inozemni privatni investitor u Francuskoj. “

MSC Cruises već stiže u Le Havre, ove godine očekuju 125 posjetitelja i oko 280.000 putnika. Prošle godine bilo je 95 poziva i gotovo 224.370 putnika, što je dijelom rezultat nepovoljnih vremenskih uvjeta,  koji proizlaze iz otkaza klica i zakašnjenja isporuke AIDAprima.

Izvor : cruisemapper.com , foto : meiomaritimo.com

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s