Oceania Riviera dobila šest nagrada

Oceania Cruises je osvojila šest “najboljih” nagrada za luksuzni srednje veliki brod MV Riviera, prema glasovima čitatelja revije Cruise Critic. Sofisticirani brod dominirao je glasove za najbolju blagovaono, najbolju uslugu, kabine, za javne prostore i ukrcavanje na brod. Osim ovih nominacija je Oceania Cruises također došao među top 5 u tri dodatne kategorije.

Oceania Riviera je osvojila nagrade u sljedećim kategorijama:

Best Cruise Ship  Embarkation (za ukrcaj), Best Cruise Ship for Dining (za ručanje), Best Cruises Ship for Service (za usluge), Best Cruise Ship Cabins (za kabine), Best Cruise Ship Public Rooms (za javne prostore) i Best Cruises Overal (najbolja krstarenja).

Rivijera nudi luksuzni hotel s 5 zvjezdica, nakon čega je Oceanija uvijek poznata. Brod za krstarenja je pušten u rad 2012. godine i odražava ključne stupove, line usluga, udobnost i najbolju kuhinju na moru.

Bernard Carter, potpredsjednik i generalni direktor EMEA Oceania Cruises, izjavio je:

“Nagrade UK Cruise Critic su jako važne  što potvrđuje ono što smo izgradili i postigli više od jednog desetljeća. Najvažnije je da su čitatelji glasovali na temelju svog iskustva jedrenja s nama. Naš novi brod Sirena, koja će biti izgrađena na uspjehu Riviere. Prva plovidba, će biti 27. travnja 2016. godine, a putnici će moći uživati ​​u 35-dnevnom krstarenju. Sirena, će imati rekonstrukciju vrijednu 40 milijuna dolara. “

Izvor : cruisemapper.com , foto : thepreismans.com

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s