AIDAcara će biti obnovljena na svoj 20. rođendan

Neposredno prije njenog 20. rođendana (7. lipnja) putnički brod AIDAcara će dobiti potpuno preobrazbo. Brod je bio kršten 7. lipnja 1996 u Rostocku. Njezina kuma je Christiane Herzog. AIDAcara je prvi brod AIDA Cruises, koja je izazvala revoluciju na tržištu krstarenja. Nakon planiranog boravka u suhom doku od 26. siječnja do 6. veljače 2016. godine u brodogradilištu NAVANTIA Shiprepairs u Cadizu će se brod vratiti s još više atraktivnim ponudama.

Uz rutinskih radova održavanja su bila također provedena razna restauratorska radova. Brod ima nove kabine za putnike. 1.800 m² novih tepiha položene su na javnim mjestima. 12.000 m² prostora na brodu iznad i ispod vodene linije su poslikani.

Nove ponude na brodu uključuju potpun redizajniran Pool Bar (na gornjoj palubi) i Calypso bar s vanjsko garnituro za sjedenje na palubi 9. Anytime Bar i plesni podij su također obnovljeni.

Body & Soul područje dobili su novu kardio opremu. 7. ožujak vidjet ćemo premijeru “Cardioscan” na brodu AIDAcara. Dijagnostički alat omogućuje putnicima da analiziraju svoj srčan sustav, metabolizam i fizički make-up. Cardioscan postupno će biti i na drugih brodova flote AIDA Cruises.

AIDA Trgovina nalazi se na palubi 8 i predstavlja popularno marko Gaastra u novim konceptom trgovine. Područje nakita je dizajnirano na novi način tako sada nude prvi put u predmete iz danske marke Bering. Foto kiosk je sada podesiv po visini i dodan u postojećim digitalnim foto postaja u Photoshop, se sada može upravljati s lakoćom. Dizajniran je za djecu i osobe u invalidskim kolicima.

8.veljače, AIDAcara se udaljava od Las Palmas na 14-dnevno krstarenje do Kanarskih i Zeleno ortskih otocima.

Izvor : cruisemapper.com , foto : simplonpc.co.uk

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s