Putnički brod Europa 2 s novo uslugo

Putnici koji će ploviti između 14 i 24. svibnja od Istanbula do Pireja sa putničkim brodom MS Europa 2 imati će priliku da glasaju o tome gdje će ploviti i u koje luke će  posjetiti. Brod u vlasništvu Hapag-Lloyd Cruises, će na brodu gostiti prvi međunarodni cirkuski umjetnosti festival, kao i njemačka pop pjevačica  i glazbenika Roger Cicero, koji će pjevati uživo. Kapetan MS Europa 2, Christian van Zwamen, predstavit će putnikom listo mogućih ruta i odredišta.

Gosti će brodsko glasati za odlučnosti njihove rute preko Turske i Grčke. Ima 20 odredišta koje putnici mogu odabrati u istočnom Sredozemlju, uključujući i Kavala, Limenas, Mykonos i Samos.

Šest cirkuskih akrobata će pokazati svoje akrobacije u kazalištu na palubi broj 4. Suci Nina Burri , Oropax (kaotično kazalište DUO), Peter Shub (klaun i redatelj) i Fafa (klaun), će se pridružit publici i odabrati najbolje akrobate uz dva večeri. Jedino takvo krstarenje kreće s cijenom od 3600 funti po osobi. Prijave se primaju online samo do 29. veljače. 2016.

Izvor : cruisemapper.com, foto : avidcruiser.com

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s