Odbrojavanje do Koningsdam – “Ovaj Video: Smještaj sob”

U četvrtom video, kojeg je izdao Holland America Line – “Odbrojavanje do Koningsdam” detaljno pokazuje brodske kabine i apartmane. Sva videa su napravili i stvorili kao podjelo entuzijazama nad putničkim brodom Koningsdam. Njegova isporuka, zakazana u travnju 2016. se željno približava. Ovaj put uz Johnathan Rogers, Koningsdam Cruise direktor, također se predstavio zamjenik direktora Holland America Line i My Nguyen, koja je vodila brigu o opremi kabina i apartmana.

“Godinama smo razvijali koncept za putničke brodove, kako bi osigurali da se naši gosti osjećaju dobro. Prikupili smo povratne informacije od gostiju i turističkih partnera u vezi s nadogradnjom i promjene, što bi željeli vidjeti u svojima kabinama, zato je My i njezin tim učinio odličan posao za provedbu mnogi od tih ideja.”

MS Koningsdam će na brodu primiti više od 1.300 putnika. Nadogradnje kabina su prilagođene funkcionalno i estetsko. Četiri različite sheme boja definiraju spa, suite, terasa, ocean-pogled i unutarnje kategorije. Putnici će uživati ​​u obnovljenima profila z električnima i USB utičnicama na obje strane kreveta, kao i kamenih vrhova na noćnom ormariću.

Koningsdam također predstavlja novu klasu Pinnacle za Holland America Line. Brod će kao prvi imati mnogo više inovativnih koncepta, nove javne prostore i mjesta, a ponaša se sa najbolju infrastrukturu za putničke brodove. Gosti će uživati ​​u namjensko izgrađenima jedno krevetnih kabina, kabina za obitelji, i nudit će veliki izbor restorana.

Na brodu će ponuditi zabavu na novu razinu s područja  “hod kroz glazbo “, što uključuje sve vrste glazbe. Lincoln Center Stage s večeri komorne glazbe; “Billboard Onboard”, gdje će nastupati uživo razni rok izvođači; BB King Blues Club u Queen Lounge donosi glazbo Memphis na moru. Za vizualne i zvučne efekte će osigurati LED projekcija (270 stupnjeva).

Izvor : cruisemapper.com

VIDEO :

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s