CMA CGM u nadogradnju flote i nudi nova prometna rješenja za sjevernu Europu

Brodarska tvrtka CMA CGM, sa zadovoljstvom najavljuje nadogradnju svojih usluga u francuskim zapadnim Antila. U prvom tromjesečju 2016. godine, će linija PCRF ponuditi izravnu vezu između francuskih zapadnih Antila u sjeverno Europo, te će povećati svoj kapacitet uz dodatkom u dva poziva luka Zeebrugge i Rotterdam.

CMA CGM povećava svoj kapacitet flote. U prvom tromjesečju 2016. godine, kapacitet PCRF linije koja povezuje francuske Antile z Europo, će se povećati zbog zamjene sadašnjih 2.200 TEU plovila s 2.800 TEU plovili. Ovaj potez podržava regionalno tržišno rast francuskog Atila, koji je trenutno oko 3%, a potiče i razvoj trgovine u Karibima.

Od travnja 2016. godine, će biti francuski zapadni Antili povezani svaki tjedan s lukama Zeebrugge i Rotterdam u liniji PCRF. Dodavanjem dva poziva, CMA CGM nudi novo izvozno i uvozno rješenje za svoje klijente u francuskima Antilima. Doista, su veze pretovara dostupne na svjetskim trgu u ovima strateškima sjevernima europskim lukama.

Nova rotacija će bit : Dunkirk, Zeebrugge, Rotterdam, Le Havre, Montoir de Bretagne, Pointe-à-Pitre, Fort de France, Pointe-à-Pitre, Dunkerque.

CMA CGM je bio jedan od glavnih igrača u francuskim Antilima već nekoliko desetljeća. Grupa je izgradila raznoliko i vrlo pouzdano uslugo usmjereno na ovom području. Pet linije koje povezuju Francuske Antile s ostatkom svijeta: Usluge PCRF i Mediteranski Karibi nude izravne veze do sjeverne Europe i Mediterana, te 3 regionalne usluge nude rješenja pretovara koje pokrivaju cijelu regiju.

Izvor : vesselfinder.com , foto : Marcel Coster

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s