Princess Cruises obukao u boje svoj nov putnički brod Majestic Princess

Princess Cruises jučer na kineski novi godini objavio je, da će njegov prvi brod za krstarenje biti projektiran i izgrađen posebno za kinesko tržište. Putnički brod nazvan Majestic Princess, bit će prvi u floti u potpuno novima bojama logo tvrtke.

Princess Cruises, dizajn simbolizira milost morskih valova i predstavlja avanturu, uzbuđenje, i otkrijte najbolje destinacije u svijetu koja predstavlja Princess Cruises.

Predsjednik Princess Cruises, Jan Swartz, rekao je. ” Gotovo pola stoljeća, naš Princess logo predstavlja avanturističko krstarenje i putovanje širom svijeta. Sada naši brodovi plove u više od 360 luka diljem svijeta. Kao prvi brod, koji će biti izgrađena u Kini, mo vrlo ponosni da je Majestic Princess naš prvi brod, koji će ponosno prikazati naš novi format u boji. “

Majestic Princess je zakazana za isporuku u 2017 i će imati svoju matičnu luku u Šangaju. Nudeći iste značajke kao što nude Regal Princess i Royal Princess, uključujući atrij, koji će služiti kao društveno čvorište. Majestic Princess će na krov primiti 3,560 putnika, te će biti hvaljen u broju novih radnih mjesta posebno za kinesko tržište, a detalji će biti uskoro predstavljeni.

Izvor : cruisemapper.com , foto : prnewswire.com

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s