Reunion Island postao je novo pomorsko središte za CMA CGM u Indijskom oceanu

The CMA CGM GEORG FORSTER in Hamburg

The CMA CGM GEORG FORSTER in Hamburg

CMA CGM, vodeća svjetska brodarska tvrtka predstavila je svoje nove poboljšane usluge koje se nude na otoku Réunion tijekom otvaranja novih prostorija grupe u utorak, 26. siječnja. Svečanost je bila održana dan prije otvaranja nove luke Reunion. Reunion Island će sada postati novo pomorsko središte za CMA CGM u Indijskom oceanu.

CMA CGM pozicionira Reunion Island kao strateško čvorište u Indijskom oceanu: 5 poziva tjedno, u usporedbi s tri poziva tjedno do sada. Reunion Island će spojiti Europo, Australijo, Azijo, Indijo, istočno, zapadno i južno Afriko.

Tjedna usluga NEMO sada omogućuje izravne veze između Europe, otoka Reunion i Australijo. CMA CGM nudi jedan od najboljih tranzitnih vremena na tržištu, u kombinaciji s razdobljem fiksnog dana, srijedom: Reunion Island je samo 16 dana daleko od luke Fos i 21 dana od luke Le Havre.

S dva tjedna klica, usluga MIDAS, je edina koja povezuje otok Réunion z istočno, zapadno i južno Afriko, Arapskog poluotoka i Indije.

Tjedna usluga Mascareignes donosi vezo između otoka Reunion, Mauritius, i Madagaskar. Sa vezo drugima uslugama CMA CGM grupe, sva mjesta u Indijskom oceanu su pokrivena.

Usluga MOZEX nudi izravnu vezu između Indijskog oceana do Azije preko svog CMA CGM čvora iz Port Kelang u Maleziji.

Zbog tih novih usluga i ponude će biti Reunion Island u akciji svakog ponedjeljka, srijede, četvrtka i petka. CMA CGM nudi jedinstveno rješenje za izvoz proizvođačima na otoku Reunion i nove nabavne mogućnosti za lokalne uvoznike.

Ova nova ponuda je zaključenje procesa koji je započeo u kolovozu 2014. kada je potpredsjednik Rodolphe Saad potpisao memorandum o suglasju s ciljem da otok Réunion postane strateško pomorsko središte skupine CMA CGM u Indijskom oceanu, u prisutnosti francuskog predsjednika François Hollande.

Izvor : cma-cgm.com , foto : Copyright CMA CGM – The CMA CGM GEORG FORSTER in Hamburg

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s