Philly Shipyard počeo graditi prvi LNG tanker za APT

Philly Shipyard, Inc. (PSINC) postavio je kobilico za proizvodnjo prvog od četiri tankera za American Petroleum Tankers (APT), podružnica Kinder Morgan.

Tanker s dužinom od 182 metara, nosi do 50.000 tona sirove nafte ili naftnih derivata. Izgrađen će biti kraj ove godine.

“Danas (27. siječnja) označava našu 25. kobilicu, na fešti sam vrlo ponosan na 1.200 muškaraca i žena u brodogradilištu Philly za njihovu neumorno strast”, rekao je Steinar Nerbovik, predsjednik i izvršni direktor Philly Shipyard.

Tier II tankeri, nosivosti 50.000 dwt tona, za prijevoz proizvoda temelju na Hyundai Mipo Dockyards (HMD) dizajnu, koji uključuje brojne značajke učinkovitosti goriva, fleksibilno kapacitet tereta i najnovija regulatornima zahtjevima rekli su u brodogradilištu. Plovila će biti izgrađena od strane uzimajući u obzir korištenje ukapljenog prirodnog plina na vlast u budućnosti.

Brodogradilište Philly trenutno gradi četiri tankera za prijevoz robe za APT koje su planirane za isporuku u 2016. i 2017. Također u izgradnji su dva 50.000 dwt tankere za prijevoz proizvoda za Crowley Maritime Corporation s planirano isporuko u 2016. i dva kontejnerska brodoa s kapacitetom od 3.600 TEU za Matson Navigation Company, Inc. s planirano isporuko u godini 2018.

Izvor : worldmaritimenews.com , foto : Philly Shipyard

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s