Pet ponuđača u užem izboru za kanadski terminal Roberts Bank Terminal 2

Kanadsko Azijsko – Pacifičko čvorište, Port Metro Vancouver je smjestio na uži izbor pet ponuđača za razvoj i koncesijo novog projekta  Roberts Bank Terminal 2. Pet ponuđača su bili odabrani od više deset koji su se odzvali na Port Metro Vancouver. Ta je napravio zahtjev za priznavanje kvalifikacija (RCQ) u 2015. godini.

RFP je izdana za Abu Dhabi Terminals, Grup TCB / Mitsubishi Corp konzorcij, luke u Americi, i PSA International in Terminal Link / CMHI konzorcij.

U luki rekli su da su u uži izbor timovi do rujna 2016. godine, a očekuje se da bude operater  izabran do kraja godine.

Projekt Roberts Bank Terminal 2 će imati tri nova vezova za kontejnerski terminal Roberts Bank  u Delta, B.C., na zapadnoj obali Kanade. Port Metro Vancouver je ušao u ugovor za projekt paralelno s procesom procjene utjecaja na okoliš kako bi se osiguralo dostupni kapacitet kojeg određuje projekt do sredine 2020. godine.

Projekt Roberts Bank Terminal 2 prolazi savezno procjenu utjecaja na okoliš od strane neovisnog pregleda ploče u skladu sa Zakonom o kanadski procjeni okoliša donesen u 2012. Ta je bila ocijenjena u skladu s British Columbia zakonu o procjeni utjecaja na okoliš, te zahtijeva korištenje drugih licenci prije nego što se može nastaviti projekt izgradnje.

Izvor : worldmaritimenews.com , foto : Port Metro Vancouver , video :

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s