Thomson Discovery na otvarano krstarenje iz Mallorce

Thomson Cruises će sa svojim najnovijim (ne novim) putnički brodom Thomson Discovery otvarano krstarenje započeti u lipnju 2016. u luci Palma de Mallorca. Brod će imati svoju matičnu luku na Palmi preko ljeta a plovit će na Mediteranu do zime. U zimski sezoni kreće na Karibe. Na krov može primiti 1.830 putnika. Trenutno brod plovi pod nazivom Splendour of the Seas, tvrtke Royal Caribbean. U mjesecu travnju 2016. će otići na cjelovit remont i novi dizajn. Discovery će imati dinamičan vanjski dizajn vala za označavanje njenog trupa. Unutra će biti ukupno 8 restorana, uključujući i dva nova restorana. Prvi novi restoran zvan Snack Shack z britansko plažo. Ta će biti smještena na palubi, gdje se nalazi bazen. Gostom će ponuditi roštilj hrano – nachos, uz dan tortilje punjene sa sirom a noći kakao i kokice kod gledanja kina. Još jedan novi restoran je Galerija 47, s moderno talijansko hrano.

Helen Caron, direktorica Thomson Cruises, rekla je:

“Jako mi je drago da mogu otkriti planove za Thomson Discovery, gdje brojimo mjesece do početaka starta broda. Veliki fokus naše strategije je modernizirati korisničkih iskustva na brodu.Na Discovery možemo ponuditi svojima kupcima veći izbor i ravnotežu, tako da mogu prilagoditi svoje krstarenje sa nama. Uvjerena sam da će novi restoran, zajedno s drugima funkcijama oduševiti naše sadašnje kupce i privući nove, osobito obiteljima”

Zabavo u živo, pružit će PEEL Entertainment Group sa Apollo Group.

Thomson Discovery će biti najveći brod u floti sa 915 kabina, od kojih će imati gotovo 40% privatne balkone. Obiteljski brod također ima otvoreni filmski ekran, osam barova i salona, ​​kao i penjanje zid.

Ljeto itinerara za godino 2016. uključuje neke od najpoznatijih gradova na Mediteranu, uključujući i Neapelj u Italiji, Barcelono i Cadiz u Španjolskoj. Thomson Discovery će ponuditi plovidbo u subotu i letove iz 19 regionalnih zračnih luka u Irskoj i Velikoj Britaniji. Brod će imati u zimi matičnu luku na Barbados.

Izvor : cruisemapper.com , foto : thomson.co.uk

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s