Regent najavio da će za obnovu flote namijeniti 125 milijuna dolara

125 milijunsku obnovu flote, je tvrtka Regent Seven Seas namijenila za tri putnička brodova. Cilj je da će biti plovila za krstarenja u skladu s novim putničkim brodom Seven Seas Explorer, koja dolazi ljeta 2016. Dvo godišnja nadogradnja će početi s najmanjim putničkim brodom Seven Seas Navigator, koji brod može primiti 490 putnika. Sljedeća će biti Seven Seas Voyager, krajem 2016. i u proljeću 2017. Seven Seas Mariner.

Seven Seas Navigator će otići na suhi dok u Marseille 31. ožujka. Projekt bi trebao biti završen do 13. travnja, a onda će brod otići na putovanje iz Barcelone u Rim. Većina javnih prostora će biti obnovljena uz potpunu obnovu apartmana.

Jason Montague, predsjednik i glavni operativni direktor tvrtke Regent, rekao je: “Seven Seas Navigator je jedan od naših najpopularnijih broda, to je stoga prikladno da će prvi provesti ovu izvanrednu obnovu.

“Ova obnova će donijeti novu razinu elegancije flote Regent Seven Seas Cruises, i ojačati našu poziciju kao neosporni lider u segmentu luksuznih krstarenja, koji djeluje i najluksuzniji brodova na moru.”

Seven Seas Navigator će provesti ovo ljeto na Mediteranu, kasne jeseni u Južni Africi, a zatim će otići u Miami u godini 2017, na prvi svjetski put. Na 128-noćnom krstarenju posjetit će 31 zemalja na 6 kontinenata.

Izvor : cruisemapper.com , foto : telegraph.co.uk

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s