Norwegian Cruise će uložiti 400 milijuna dolara u program modernizacije

Norwegian Cruise Line (NCL) pokrenuo je putnički rehabilitacijski program vrijedan 400 milijuna dolara  zovu  ga “The Norwegian Edge”. Program modernizacije uključuje flotu brodova za krstarenja, koji je započeo u 2015 s nadogradnjo Norwegian Gem i Norwegian Epic, te će se nastaviti ove godine sa Pride of America, Norwegian Dawn i Norwegian Sun.

Za nadogradnju su predviđeni svi putnički brodovi NCL do kraja 2017. godine, osim za Norwegian Jewel. Ovaj brod će biti nadograđen u 2018. Projekt “The Norwegian Edge” pokriva 11 kruzera i ne uključuje najnovije brode Norwegian Breakaway, Getaway in Escape.

Na kulinarskom radu će proširiti posebne izbornike koji su trenutno uvedeni na najnovijem brodu, Norwegian Escape, a od 31. siječnja će proširiti izbornik na Norwegian Breakaway. Na svima ostalima brodovima će biti predstavljen novi izbornik do kraja lipnja.

NLC je sklopio partnerstvo s ACF (Američka Kulinarska Federacija), koja je specijalizirana za izobrazbo i potvrđuje restorane na brodova i kulinarskih ekipa.

Izvor : cruisemapper.com , foto : usatoday.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s