Njemačka grupa FRS pridobila tvrtku Clipper, i planira proširenje na sjevernoameričkim tržištu

Njemačka grupa FRS je pridobila većinski udio u tvrtki Clipper. FRS je globalna trajektna i brodska grupa, koja trenutno djeluje sa 60 plovila u 12 zemalja, a prošle godine je dovela više od 7 milijuna putnika i 1,9 milijuna vozila u nacionalnima i međunarodnima linijama.

Tvrtka Clipper operater Clipper Vacations je dobro priznata tvrtka u Pacifičkoj sjeverozapadnoj i zapadnoj Kanadi, koja nudi jedinstvena regionalna iskustva za putovanja, uključujući i brzi trajekt Victoria Clipper i trajektnih usluga iz Seattle do Victorije i iz Seattle u San Juan Island, rekao je FRS u priopćenju za javnost. S kupnjom će Clipper proširiti svojo kanadsko uslugo s novim čvorište u Vancouver, koji povezuje centar grada Vancouver do centra grada Victoria. Uz podršku Clipper, će FRS započeti novo trajektno uslugo od Floride do Kube, sada još čekaju na smjernice i odobrenje vlade.

“Ovo je uzbudljiv dan za Clipper, veseli smo da smo udružili snage s drugo veliko tvrtko”, rekla je Merideth Tall, osnivačica, izvršna direktorica i predsjednica tvrtke Clipper. “FRS je tvrtka koja dijeli naše vrijednosti i našu viziju za putovanja i turizam u Sjeverni Americi, i ima velika iskustva na tržištima širom svijeta. Kombinirajući s FRS će nam omogućiti da proširimo naša putovanja, proizvode i usluge koje pružaju mnogo više mogućnosti za naše klijente, koji se sada opredjeljuju za Vancouver i Kubo. “

Tall će biti još direktorica Clipper koja će proširiti tim za podršku rasta. Također će zadržati manji dijel vlasništva tvrtke. Više detalja u novima čvorišta u Vancouver,  na Floridi i Kubi će se otkriti u narednim tjednima i mjesecima. Uvjeti za stjecanje nisu objavljeni.

“Clipper i njegov menadžmentski tim će napraviti plan poticanja FRS, koja ima dugu povijest upravljanja operativnim modelima u nekoliko zemalja. Širenje poslovanja u Vancouver i Kubo će biti dodatna korist za obje naša kanadska i američka odredišta”, rekla je Tall.

FRS i Clipper su poduzeća u vlasništvu obitelji. FRS ima 150 godina iskustva u radu raznih vrsta trajektnim linijama i izrasla iz regionalnog putničkog operatera u međunarodno aktivno grupo. FRS djeluje na trajektnima linijama u Europi, Sjevernoj Africi i na Bliskom istoku.

Izvor : frs.de , foto : FRS Group

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s