Samsung će opremiti sljedeće generacije brodova tvrtke MSC

MSC Cruises objavila je jučer da je ušla u strateško partnerstvo sa Samsungom. Ta će u potpunosti opremiti sve nove generacije brodova tvrtke MSC s najnovijom tehnologijom. Švicarski tim MSC će sa vođo globalne tehnologije za  opremanje novih brodova MSC Cruises. Opremit će  inovativnu kabinu sa televizorima Samsung. Samsung će također pružiti specijaliziranu opremu za medicinske centre na brodu. Tehnološka nadogradnja će početi z uvođenjem MSC Meraviglia i MSC Seaside brodova u lipnju i prosincu 2017. godine. Sljedeća generacija brodova MSC će sadržavati sljedeća digitalna rješenja i uređaje:

Televizori: U kabini će biti smješteni televizori Samsung flat screen HDTV, javni zasloni i zasloni, ad hoc digitalnih signalizacijskih rješenja.

Mobilna rješenja: pametni telefoni, tableti i pribor za virtualne stvarnosti s 360 digitalnih iskustava.

Medicinska oprema: Stručna tehnologija za zdravstvene centre na krovu broda.

Printing Solutions: Za podršku poslovnim potreba MSC Cruises.

MSC Cruises CEO Gianni Onorato objavio izjavu o suradnji sa Samsungom:

“Samsung je majstor tehnologija i u MSC Cruises stalno smo pokazali svoju predanost vrhunskima inovacijama i raditi s partnerima koji su najbolji u svojom klasi koja može podržati i daljnje poboljšanje iskustva na brodu, koje nudimo gostom. Revolucionaran koncept, dizajn i morska arhitektura, će biti na MSC Meraviglia kao i sljedeća generacija opremljena s proizvodima i rješenjima Samsung najnovijima tehnologijama kako bi naši gosti dobiti pristup najboljim pametnih brodova nove generacije na moru. “

Predsjednik Samsung Italia, Carlo Barlocco rekao je :

“Samsung je bio uvijek posvećen poboljšanju kvalitete života ljudi kroz tehnologiju. Partnerstvo s MSC Cruises je primjer koje možemo dati tvrtkama konkurentsku prednost kroz naprednih rješenja koja poboljšavaju iskustvo za putnike. Od monitora i tableta za pristup informacijama na brodu” state if the art “, medicinske opreme za prvu pomoć u hitnim slučajevima, ovo partnerstvo omogućuje Samsungu i MSC da poboljšaju inovativnost u cruise industriji.”

Izvor : cruisemapper.com, foto : maritime-executive.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s