Costa Luminosa započela 108 dnevno putovanje oko svijeta

Više od 2.000 putnika, koji dolaze iz 36 različitih zemalja 6. siječnja 2016 iz matične luke Savona započelo svjetski put. U 108 dana, će posjetiti 39 luka u 20 različitih zemlja i prešati 3 oceane. Povratak broda Costa Luminosa zakazano je za 24. travnja 2016. Najstariji putnik ima 91 godina i dolazi iz Njemačke. Najmlađi putnik ima 2 godine, dolazi iz Norveške. Putnici koji dolaze iz 36 različitih zemalja, su francuski, talijanski, njemački, švicarski i španjolski državljani.

Costa Luminosa će imati duže postanke u nekim vrlo zanimljivim destinacijama kao što su : Valparaiso, Tahiti, Auckland, Sydney, Dubai. Ovdje će putnici imati mogućnost i priliku da otkriju jedinstvene karakteristike u posebnima aranžmanima za odmor i iskoriste ekskluzivne izlete, koje si predlagali u Costa Cruises.

“Vrlo smo ponosni, da možemo pozdraviti naše goste na brodu koji će putovati sa nama oko svijeta, rekao je Neil Palomba, predsjednik Costa Cruises.

Ako ste propustili ovaj put, možemo vam naslutiti da će opet biti takvo putovanje 2. rujna 2016, 98 dana oko svijeta s istim brodom Costa Luminosa.

Izvor i foto : costacruise.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s