ABB Turbocharging će servisirati floto CSCL

Šangajska kontejnerska brodarska tvrtka China Shipping Container Lines (CSCL), je potpisao ugovor za servisni paket ” Operation Performance Package” s ABB Turbocharging  koji je dio ABB Groupe.

Prema ugovoru, ABB Turbocharging će servisirati i osigurati rezervne dijelove za 113 turbopunjača, koje su instalirane na 23 plovila, uključujući 51 TPL i 62 VTR turbopunjača.

Osim postojećih sporazuma usluga, ABB će sada pružati usluge za više od 300 turbopunjača za CSCL.

CSCL je već potpisao dva sporazuma za uslugu OPAC z ABB Turbocharging , prvih 60 turbopunjača u 2012. godini, a dvije godine kasnije dobio drugi ugovor za uslugu 56 turbopunjača.

“Imamo flotu od 74 brodova koje sami upravljamo tako da možemo pružiti optimalno učinkovito djelovanje , što je ključno za naše poslovanje. Oslanjamo se na ABB kako bi se osiguralo da se potencijalni problemi turbopunjača neće pojaviti i pomoći nam da smanjimo ispad brodova ‘je rekao predstavnik za tehnologiju i odjela održavanja u China Shipping Container Lines.

Tvrtki sta također potpisali pogodbo za upravljanje održavanja (MMA), uz tri ugovora OPAC, koji uključuje i servis turbopunjača na krovu kontejnerskih brodova.

Izvor : vesselfinder.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s