CMA CGM uveo novu uslugu “Med Gulf Ecuador

Usluga ” Med Gulf Ecuador ” (MGE) će nuditi neposredno i tjedno linijo među Sredozemnog mora, na Karibima, Meksički zaljev, Kolumbije i Ekvadora. Usluga će biti lansirana 19. prosinca u Guayaquil. Namijenjena će biti za izvoz Ekvadorskih banana.

Ekvador je jedan od najvećih proizvođača banana u svijetu će povezati  Maltu v 19 dana. Prekrcaj veza s drugima uslugama CMA CGM, će ponuditi Malti, da osigura punu izvoznu rješenje za Ekvadorske proizvođače do svih svjetskih potrošačkima tržištima širom svijeta, kao što su Mediteran, sjeverna Afrika i na Bliskom istoku.

Osim toga, CMA CGM će nuditi neposredno i tjedno uslugo između Meksičkog zaljeva (Veracruz, Altamira, Houston i New Orleans) i Ekvador (Guayaquil). Grupa reagira na izvoznima potrebama svojih kupaca u SAD-u i Meksiku do Latinske Amerike. Zbog odnosa pretovara u Guayaquil, usluge prijevoza će ponuditi Peru, Čile i Kolumbija.

Nova rotacija će biti u sljedećem redu: Malta, Livorno, Genova, Barcelona, ​​Valencia, Tangiers, Caucedo, Kingston, Veracruz, Altamira, Houston, New Orleans, Kingston, Cartagena, Guayaquil, Kingston, a onda natrag na Malto. CMA CGM će imati devet brodova s ​​kapacitetom od 2.100 do 2.500 TEU, s velikim kapacitetom za zamrzavanje.

 

Izvor i foto : CMA CGM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s