TMS Cardiff Gas se vrača u HHI po još dva LPG tankera

Grčki operator plovila TMS Cardiff Gas Ltd., odlučio je, da će se vratiti u  južnokorejsko brodogradilište Hyundai Heavy Industries (HHI) i spraviti u pogon dvije opcije za izgradnjo dva dodatna  LPG tankera,  tonaže 78,700 cmb.

Oba tankera su zakazana za isporuku u četvrtom tromjesečju 2017. godine, kada, će započet desetogodišnji ugovor o najmu s Clearlake Shipping Pte Ltd, podružnica Gunvor Group.

Tvrtka je rekla, da će brod ploviti kroz starog i novog Panamskog kanalu, te će biti izgrađen prema najvišim industrijskim specifikacijama i standardima TMS Cardiff Gas

“Ovi poslovi, će omogućiti daljnje širenje Gunvor Grupe u LPG sektoru, koji trenutno ima flotu od četiri VLGC tankera. Grupa će također zadržati svoj zahtjev za daljnji rast u ovom sektoru, što se održa u dodatnima mogućnostima koje su dostupne u HHI” rekli su u tvrtki.

TMS Cardiff Gas je prvi od dva LPG tankera naručio u listopadu 2015. godine u brodogradilištu Hyundai Heavy. Druga dva LPG tankera, će biti isporučena u Q2 i Q3 2017. godini kada će započeti sporazumne pogodbe sa tvrtko Shell International Trading i Shipping Company Limited.

Tvrtka je bila osnovana 2011. godine kao dio TMS Group i upravlja flotom od pet tankera za prijevoz vode i četiri VLGC novogradnje.

Izvor : worldmaritimenews.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s