Dva nova tankera u floti Ardmore Shipping Corporation

Ardmore Shipping Corporation je dobio dva nova kemijska tankera. Prvog Ardmore Chippewa je primio 13. studenog. 2015 dok je Ardmore Seahawk primio 16. studenog 2015. godine.

Ardmore Chippewa ima kapacitet 25,233 tona, a pripada klasi eko – dizajn IMO2, je kemijski tanker, osmišljen u japanskom brodogradilištu Fukuoka Shipbuilding Co., Ltd u Nagasaki. Ovo je posljednji u nizu od četiri koje je izgradila Fukuoka  i su isporučena u 2015. godini u tvrtko Ardmore.

Drugi tanker Ardmore Seahawk ima kapacitet od 49.999 tona, klasa Eko-dizajn IMO2 / 3, je kemijski tanker. Brod je izgrađen u brodogradilištu SPP Shipbuilding Co., Ltd Dukpo u Koreji i posljednji je u nizu od četiri, koji je izgrađen od strane SPP Shipbuilding te su dostavljene Ardmoru u 2015.godini.

Po isporuci oba plovila već sta pridonesla rast dobitaka. “S našu flotu je 24 plovilo sada u potpunosti dostavljeno i raspoređeno uglavnom na licu mjesta na tržištu, mi smo u dobroj poziciji da ostvarimo puni potencijal u zimskom tržištu”, rekao je Anthony Gurnee, predsjednik uprave, Ardmore.

Izvor : worldmaritimenews.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s