CKYHE Savez prekida svoju uslugu Azija – USEC

Pan – azijski kontejnerski savez CHKYHE odlučio je raskinuti svojo uslugo NUE3 (AWS), koja povezuje Aziju s istočno obalo SAD (USEC) od 3. prosinca. 2015, kako dogovor na smanjene potražnje na tržištu u zimskim mjesecima.

Prema savezu, će brod M / V Nagoya Tower provesti posljednji put kao dio usluga NUE3 (AWS) u 47 tjednu od luke Ningbo, a onda tjedan dana kasnije vratiti će se prazan u luko Ningbo.

Ostale usluge AWS nastavit će s radom po običajnom rasporedu.

CHKYHE savez započeo je uslugo Azija – USEC preko Paname 27. ožujka iz luke Ningbo. Devet brodova bila su raspoređena na ovi usluzi, kapaciteta 4.380 TEU svakog. Evergreen imao je pet broda, Hanjin sa dva broda,  Cosco i Yang Ming  svaki po jedan brod.

U rotaciji NUE3 usluge su uključene slijedeće luke: Ningbo, Šangaj, Qingdao, Busan, Colon (Panama), Savannah, Charleston, Colon (Panama), Busan i Ningbo.

Ranije ovog mjeseca World Maritime News je izvijestio da će savez, koji se sastoji od COSCON, Yang Ming, Hanjin Shipping i Evergreen Line, otkazati ukupno 9 putovanja u njihovoj službi Azija –Sjeverna Evropa i Sredozemlje od studenog 2015. do prosinca 2015. godine.

 

Izvor : worldmaritimenews.com , FOTO : Shipspotting

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s