Pitbull” krstio Norwegian Escape

Norwegian Cruise Line je krstio svoj najnoviji brod, Norwegian Escape, koja pripada klasi Breakaway Plus u luci Miami. Izvršni direktor Norwegian Cruise Line Holdings, Frank Del Rio je otvorio svečanost, nakon čega je sledio Američki reper Armando Christian Pérez, poznatiji pod scenskim imenom “Pitbull”, koji je bio i kum Norwegian Escape.

” Norwegian Escape je važan trenutak za nas i pravi razvoj naše marke”, rekao je Andy Stuart, predsjednik i glavni operativni direktor Norwegian Cruise Line.

“Ne samo da, brod nudi zabavu visokog kalibra, kvalitetan blagovaonom i luksuzan smještaj, značajno će podići našu flotu te prikazuje našu predanost i fleksibilnost našim gostima.”

Norwegian Escape je najveći brod u floti od Norwegian Cruise Line i je 14 plovilo, koji ima povišeni dizajn.

Sa 315 metara dužine i 41 metara u širinu, koju su izgradili i isporučili tvrtki NCL u njemačkom brodogradilištu Meyer Werft.

Norwegian Escape, će ploviti na sedam dana krstarenja tijekom cijele godine iz svoje domaće luke u Miamiju na istočne Karibe 14. studenog 2015. godine.

Nosivost broda je 164,600 bruto tona, 4.200 gosti, će posjetiti karipske destinacije, uključujući St. Thomas, US Virgin Islands, Tortola, Britanski Djevičanski Otoci i Nassau, Bahami.

Izvor : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s