“K” Line i Sharaf Grupa s novo tvrtko

Tokijski prijevoznik Kawasaki Kisen Kaisha, Ltd. (“K” Line) i Sharaf Grupa sa sjedištem u Dubaiju su osnovali novu tvrtku pod nazivom K Line Shipping & Logistics L.L.C (KLSL) u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati. Riječ je o prvi tvrtki od strane japanske brodarske tvrtke osnovane na Bliskom istoku rekao je tvrtka “K” Line u priopćenju.

KLSL, će preuzeti upravljanje tvrtkom na području morskog transporta, logistike, kopnenog prometa, teretnim zračnim prijevozom, skladištenje i rješenja za opskrbnog lanca. Tvrtka, će nastojati razvijati nove tvrtke putem aktivnog mreže “K” Line i Sharaf Grupe.

Takashi Kodera je bio imenovan za direktora i izvršnog direktora KLSL, Kazutaka Imaizumi, će služiti kao izvršni direktor i predsjednik, Ibrahim Sharaf je jedan od osnivača Sharaf Grupe, imenovan je za direktora i potpredsjednika nove tvrtke.

Sharaf Grupa ima više od 11.000 zaposlenih, koji su u različitim poduzećima, uključujući i špedicije (Sharaf Shipping Agency), logistike (Sharaf Logistics and Emirates Logistics), poslovanju s građanstvom, putnička agencija (Sharaf Travel).

Sharaf Grupa ima urede u Bliskom istoku, Indijskog potkontinenta, na Crvenom moru, Africi, Europi, Dalekom Istoku / jugoistočnoj Aziji, Rusiji i Australiji, i predstavništvo u Japanu, Koreji, Kini i Europi.

Izvor : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s