Crowley Maritime pridobio SeaFreight Group

Crowley Maritime pridobio je brodarskog američkog prijevoznika SeaFreight Group, koji širi svoju mrežu poslovanja u Karibima i u Srednjoj i Južnoj Americi. Financijske transakcije posla nisu bile objavljene. S novo akvizicijo tvrtka Crowley Maritime planira osigurati cjeloviti prekomorski prijevoz i logističkih usluga u cijelom  djelu Kariba i zemalja Gvajane i Surinama u Južnoj Americi. Tvrtka, će poboljšati svoju prisutnost na tržištima u pomorskom prometu i otvoriti nove putove u Južnoj i Srednjoj Americi. Dio posla su također 13 kontejnerski brodovi SeaFreight Line s kapacitetom od 12.300 TEU.

Kupnja za tvrtku Crowley predstavlja izvrsnu priliku za poboljšanje svoje sposobnosti u Karibima. SeaFreight nudi 50-50 mješavinu tržištima na kojima posluje Crowley, kao i tržištima gdje Crowley trenutno ne radi. Akvizicija SeaFreight u Crowley, će nam omogućiti da bolje iskoristimo resurse u našem trenutnom tržištu i rast na tržištima u razvoju, rekao je potpredsjednik i generalni direktor Crowley Maritime Steve Collar.

Mnogi od nas prepoznaju da naša industrija prolazi kroz temeljitu promjenu. U provedbi našeg sporazuma s Crowley, SeaFreight se odlučio raditi s lično skupino koja dijeli našu predanost k izvrsnosti usluga, integritet i usredotočiti se na širim dijelovima Kariba. Vjerujemo da je ovaj potez u najboljem interesu naših kupaca i naših zaposlenika, rekao je predsjednik SeaFreight Group, Roland Malins-Smith.

Izvor : www.newsmaritime.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s