Carnival Cruise Line seli “Miracle in Splendor” u Kinu

Carnival Cruise Line, će rasporediti dva broda na kineski trg , Carnival Miracle u proljeću 2017.godine a  Carnival Splendor u proljeću 2018.godine.

“Carnival je najpopularnija svjetovna linija za krstarenja u svijetu za goste svih starosti i posebno za obitelj”, rekla je Christine Duffy, predsjednica Carnival Cruise Line. Donijeli smo više od 4,5 milijuna posjetitelja godišnje. 700.000 djeca svake godine putuju sa svojim obiteljima na našima krstarenja. “

Carnival je rekao da, će određene pojedinosti o rutama po Kini objavio kasnije.

Carnival Miracle ima kapacitet za 2.124 putnika, Carnival Splendor, ulazak na kinesko tržište u 2018, će biti najveći brod s kapacitetom za 3.000 putnika. Carnivalu, će se u Kini pridružiti Costa Asia, koja posluje na kineskom tržištu u posljednjih devet godina.

“Na temelju iskustva u svezi s Costa Asia, zajedno s drugim sestrinskim tvrtkama, koji su već na kineskom tržištu (Princess Cruises) ili još ulazio na kinesko tržište (Aida). Kolektivni volumen poslovanja Carnival Corporation u Aziji nam omogućuje, da pokrijemo veliku mrežu resursa i stručnosti, zajedno s našim programom u Kini, još je kazala Duffy. “

Ranije ovog mjeseca, Carnival Corporation predstavio je planove za dodatno proširenje svog poslovanja u Kini s uvođenjem dva dodatna marke, od 2017. dalje.

Kao što je bio obaviješteno, Carnival Cruise Line, i AIDA Cruises planirata, matičnu luku za novi brod u Kini u 2017.godini, a ona, će se pridružiti Costa Cruises i Princess Cruises na kineskom tržištu.

Nadalje, Carnival je u suradnji s Kinesko državno brodogradilište China State Shipbuilding Corporation (CSSC) in China Investment Corporation (CIC) osnovao je novo zajedničko tvrtko  s ciljem uvođenja prvog multi-broda kao znak za domaća krstarenja na kineskom tržištu.

Izvor : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s