CMA CGM dodaje Maroko za vrijeme izvozne sezone voća i povrća

CMA CGM i njegova podružnica OPDR, će započeti pet pomorskih usluga u listopadu i studenom, s ciljem povezivanja Maroka, koji je jedan od najvećih uvoznika agruma i povrća u ovoj afričkoj zemlji tijekom sezone izvoza.

Pet novih usluga, će ponuditi četrnaest tjednih odlazaka iz Maroka do potrošača u Rusiji, Sjevernoj Americi, Europi, Bliskom istoku i Afrike.

Luka Agadir u Maroku, će biti povezana s tri tjedne poziva na sjevernoj Europi i Rusiji putem usluge DUNKRUS, CISS i AGAX.

Pod markom grupe CMA CGM, neposredno će povezati Maroko sa  Francusko, Španjolsko, Belgijo i Nizozemsko preko usluge DUNKRUS i AGAPOV.

DUNKRUS usluga, će započeti 27. listopada u sljedećoj  rotaciji :  Agadir, Dunkirk, Rotterdam, Antwerpen, Vlissingen, Le Havre, Rouen, Vigo, Tangier, Casablanca, Agadir.

AGAPOV usluga, će započeti 29. listopada u sljedećoj rotaciji: Agadir, Port Vendres, Barcelona, ​​Valencia, Casablanca, Agadir, Port Vendres, Algeciras, Tangiers, Ghazaouet, Casablanca i Agadir.

OPDR, će povezati Maroko sa Španjolsko i sjeverno Europo putem usluge CISS i AGAX.

CISS usluga, će biti pokrenuta 7. studenog u sljedećoj rotaciji: Agadir, Huelva, Setubal, Tilbury, Rotterdam, Hamburg, Rotterdam, Tilbury, Tenerife, Las Palmas, Agadir.

AGAX usluga , će započeti 15. listopada u sljedećoj rotaciji: Agadir, Casablanca, Portsmouth, Rotterdam, Antwerpen, Casablanca, Gibraltar, Seville, Las Palmas, Agadir.

Izvor : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s