Carnival, će dodati dva nova broda za krstarenje na kineskom tržištu u godini 2017

Tvrtka za krstarenja Carnival Corporation namjerava proširiti svoje poslovanje u Kini s uvođenjem dva dodatna putnička marki iz 2017. godine dalje. Ove tvrtke su Carnival Cruise Line i AIDA Cruises, koji će imati svaka po jedan novi brod u Kini u 2017.godini, te će se pridružiti Costa Cruises i Princess Cruises na kineskom tržištu.

Arnold Donald Carnival CEO je vijest objavio u Šangaju na događaju China Cruise Shipping and International Cruise Expo (CCS10): “Oduševljeni smo predstaviti naše marke Carneval Cruise Line i AIDA Cruises za našu flotu u Kini, dajući priliku Kineskim gostima, da ponudimo širok raspon krstarenja u potrazi za veliki nezaboravan doživljaj. “

Proširenje Carnival Corporation u Kini s flotom od šest brodova, predstavlja 58% povećanje ukupne kapacitete na kineskom tržištu u 2016.godini, uključujući tri višegodišnjih brodova i tri sezonskih brodova na tržištu.

Prošli tjedan, Princess Cruises najavio je ime svog novog broda, koji će imati svoju matičnu luku u Kini u Šangaju od ljeta 2017. Brod se zove Majestic Princess te, će biti izgrađena posebno za kinesko tržište.

Carneval Corporation također istražuje potencijalna zajednička ulaganja u Kini s Kinesko državno brodogradilište China State Shipbuilding Corporation (CSSC) i China Merchants Group (CMG) ubrzati rast ukupne cruise industrije u Kini, uključujući i mogućnost kineskih domaćih marka za krstarenja, gradi brodove u Kini, podržava luke i infrastrukturo.

Izvor : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s