CMA CGM reorganizira svoj Azija – Europa servis

Francuski kontejnerski brodar CMA CGM, zajedno sa Ocean3 partneri odlučio da združi svoje FAL2 i FAL3 usluge, koje će prilagoditi trenutnoj situaciji na tržištu između Azije i Europe. Ovo je najnovija reorganizacija u trgovini između Azije i Europe usred kolapsa vozarina, što također znači manje potražnje za trgovinu između Azije i Europe ove godine. Novi FAL 23 usluga pruža izravnu uslugu iz Vijetnama na novi poziv Cai Mep Deep Sea terminal i Ho Chi Minh City. Osim toga usluga, će donijeti Le Havre i Rotterdam uvoz i izvoz pozive, novi izvozni poziv u Felixstowe i novi uvozni poziv u Chiwan.

13. listopada počet, će novu uslugu FAL 23, u Aziji. U ovom novom kombinacijom, će imati dvanaest brodova s ​​kapacitetom od 12.000 do 15.000 TEU na sljedećoj rotaciji: Šangaj, Ningbo, Yantian, Cai MEP, Port Kelang, Le Havre, Rotterdam, Antwerpen, Hamburg, Felixstowe, Rotterdam, Le Havre, Jeddah, Port Kelang , Chiwan, Šangaj.

Nova rotacija, će početi istočno od Antwerpna 28. rujna s brodom CMA CGM La Perouse. CMA CGM je dodao da je njegov FAL1 servis u kojem ima CMA CGM plovila sa kapacitetom 18.000 TEU. U EVPs Grupi su brodovi CMA CGM Kergulen, CMA CGM George Forester, CMA CGM Vasco de Gama i CMA CGM Bougainville, dodao novi poziv u Qingdao od sredine kolovoza 2015. Rotacija, će biti: Tianjin, Dalian, Pusan, Qingdao, Ningbo, Šangaj, Yantian, Port Kelang, Algeciras, Southampton, Dunkirk, Hamburg, Rotterdam, Zeebrugge, Le Havre, Malta, Khor Fakkan, Yantian, Tianjin.

Nova usluga će se smanjiti tranzitni put iz Ningbo, Šangaju, Yantian Port Kelang u Algeciras, Southampton, Dunkerque i Hamburgu na 3 dana.

13. listopada, CMA CGM dodao je luku Xiamen u FAL8 uslugu. Nova rotacija je: Qingdao, Šangaj, Ningbo, Xiamen, Yantian, Port Kelang, Felixstowe, Rotterdam, Hamburg, Zeebruge, Rotterdam, Port Kelang, Yantian, Qingdao.

Izvor : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s