OOCL imenovao nov kontejnerski brod

Hong Kong tvrtka OOCL , imenovao je svoj najnoviji kontejnerski brod,  kapacitete od 8,888 TEU na otoku Changxing u Šangaju. Ceremonija je bila održana u srijedu, 26. kolovoza. Brod nazvan OOCL Genoa je dobio ime po sponzoru, gospođe Tamiko Onaka iz brodogradilišta Hudong-Zhonghua Shipbuilding (Group) Co. Brod, će se ove godine pridružiti tvrtki flote, te će služiti na uslugama OOCL SOUTH CHINA 2.

Alan Tung, v.d. glavnog financijskog direktora tvrtke Orient Overseas (International) Limited rekao je: “U današnjem visoko konkurentnim, troškovnim i operativnim okolišu su ključ našeg uspjeha ova   veličanstvena plovila, kao što je OOCL Genova i njegovi sestrinski brodovi, koji su bili izgrađeni u brodogradilištu  Hudong , če biti sastavni dio naše flote i, će igrati važnu ulogu da tvrtka OOCL održava svoju konkurentsku prednost na tržištu. Naša tvrtka je u dobroj poziciji za budućnost. Naše sposobnosti, će pružiti vrhunsku izvedbu, da nadogradimo svoje imovine i osiguramo najbolju moguću kvalitetu usluge u najisplativiji mogući način. “

OOCL Genova, će služiti poslovnoj zoni na Trans-pacifičkih uslugama rute
South China 2, sa sljedećima rotacija : Da Chan Bay / Hong Kong / Yantian / Kaohsiung / Long Beach / Kaohsiung / Xiamen / Hong Kong / i Da Chan Bay na 42- dnevno povratni liniji.

Izvor : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s