Meyer Werft – 10 milijuna investicija u novi razvojni centar Papenburg

Meyer Werft ponovno ulaže u novi projekt u brodogradilište, Papenburg. Zbog sve većeg broja osoblja i dobre knjige narudžbe, poduzeli smo odluku, da izgradimo novi tehnološki – razvojni centar. Velik dio razvoja i projektiranja novih zgrada kompleksa su u paketu za izgradnju novih putničkih brodova.

Nova zgrada imat, će površinu od 5500 m2 na četiri etaže. Ukupna investicija iznosi oko 10 milijuna eura, a uključuje state-of-the-art uštedu energije i kontrolu zgrade, kao što je korištenje geotermalne informacije za grijanje i hlađenje. Gradnja, će biti završena početkom 2016.godine.

Bernard Meyer, direktor tvrtke Meyer Werft  , rekao je: “Mi smo bili prepričani, da možemo i dalje biti uspješni samo ako zaposlenici slijede zahtjevan posao pod dobrim uvjetima rada. Brodogradilište , će prilagoditi i prostore u kojima se susreću veće zahtjeve.”.

U posljednjih 12 godina, Meyer Werft brodogradilište masivno investira u nove tehnologije (uključujući robotskom tehnologijom, lasersko varenje, montažu linije i CAD softvera).

Danas u Papenburgu, više od 3.300 zaposlenika izgraditi brodova za krstarenja. Oko 500 zaposlenih u Rostock izgradi riječne brode za krstarenja, kao i druge posebne brode. U Finskoj 1.350 zaposlenih trenutno grade nove trajekte i brodove za krstarenja.

Izvor : www.cruisemapper.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s