Crystal z novima brodovima, luksuznih jahti, riječni linije i Boeing 787

Crystal Cruises je najavio značajno proširenje svoje marke. Velika vijest je naručivanje tri luksuzna polarna broda, razreda ICE od Lloyd Werft. Nova 320 metar duga plovila, može na krov gostiti 1000 putnika. A svaki brod, će imati kapacitet od preko 100.000 tona. Isporuka prvog broda očekuje se do kraja 2018. godine.

Najava je bila isporučena tijekom putovanja na 25. godišnjicu tvrtke na brodu Crystal Serenity i Crystal Symphony koje je potvrdio predsjednik tvrtke, a brodovi su usidreni u gradu Leknes, Norveška. Ostale vijesti su uključena riječna krstarenja, luksuznih jahti i Boeing 787.

Crystal Yacht Cruises , će debitirati sa 3.300 tona teškim brodom Crystal Yacht Esprit. Na brodu, će biti samo 62 putnika i dvije  osobe za podmornicu. Rezervacije su otvorene isključivo samo članovima Crystal Society, početkom kolovoza 2015. godine a prva plovidba očekuje se da, će biti pokrenuta u prosincu 2015. godine.

Također je najavio novu podjelu – Crystal River Cruises debitira 2017. godine, i Crystal Air.

U ožujku 2015. Crystal je kupio Genting Hong Kong, najveći putničku liniju u Aziji, tako da je govor o  trećem brodu već počeo kružiti.

Izvor : www.cruisemapper.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s