Celebrity Cruises izabrao prvo zapovjednicu za Celebrity Summit

Celebrity Cruises, koja je dio Royal Caribbean International izabrao je prvo ženu zapovjednicu brodu. Ta čast pripala je Kate McCue iz San Francisca, koja je postala prva američka žena na čelu jednog mega – cruisera. Kapetan Kate McCue upravljat, će s 91.000 tona, a 294 metara dugom brodu Celebrity Summit, koji će jedriti između istočnom dijelu SAD-a i Bermuda. Kao kapetan, će također biti odgovorna za sigurno upravljanje broda, i za 2158 gostiju i 952 članova posade.

Diplomirala je na pomorsku kalifornijsku akademiju California State University, kapetanka McCue prošla kroz razne uloge u pomorskoj industriji, počevši kao kadet i časnik na brodu, a zatim kroz serijo vrste položajima, do pozicije zapovjednik broda s Royal Caribbean International.

“Da bi postala prvi američki ženski kapetan broda za krstarenja, to je bio moj cilj tako duže dok se mogu sjetiti, rekla McCue i još.  Je čast, da idem u tvrtko, kao što je Celebrity Cruises. Cruise industrija se  stalno razvija s brodovima i rutama. Celebrity Cruises ima povijest, a ja sam oduševljena što sam dio toga. Radujem se suradnji s nevjerojatnom timu i izuzetnu menadžment tima, koji donose viziju Celebrity Cruises u život svaki dan “

Kapitanka  McCue, će započeti  sa radom u Celebrity Cruises, kolovoza 2015.godine.

Izvor : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s