AAL imenovan za nagradu “Best Shipping Line – Project Cargo”

AAL je jedan od vodećih svjetskih “breakbulk in heavy lift” operatera na svijetu, je bio imenovan za  nagradu”Best Shipping Line – Project Cargo”na prestižnom događaju ” Asian Freight, Logistics and Supply Chain Awards” koja je bila održana prošli tjedan u Hong Kongu.

Iz grupe AAL izvijestili su, da su dobili nagradu drugu godinu za redom. Zaključak globalnog suradnje s teškim operaterom i davatelja tonaže Peter Döhle i otvaranje novog ureda u Japanu u sklopu aktivnosti tvrtke, koja donosi uspjeh.

Kad su najavili pobjednice, glasovali su pretplatnici časopisa “Azija Cargo News” i e-pretplatnici za vodeće tvrtke na tržištu i odrediti pobjednika, a ne žirija.

Kyriacos Panayides, direktor AAL, komentirao je: “Vrlo smo zadovoljni i počašćeni što smo osvojili u projektu  „Project  Cargo Category „ za AFLAS nagradu drugu godinu zaredom. Činjenica,  da su nagrade ocijenjene od strane korisnika usluga, ova pobjeda je posebno važna, jer ovo priznanje je za naš trud i naše opredjeljenje za pružanje najboljih mogućih transportnih rješenja i vrijednost za naše klijente. ” AAL  je osnovana u Nizozemskoj 1995. godine, a od 2009. godine ima sjedište u Singapuru. Tvrtka je član Schoeller Holdinga, što je prestižna pomorska skupina koja se sastoji od niza tvrtki iz svih sektora brodarstva. AAL je trenutno jedan od najvećih operatora višenamjenski teretnih prijevoz a u svijetu. Nošenje teških tereta.

Izvor : www.vesselfinder.com, FOTO : aalshipping

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s