P & O Ferries udružio snagu s SOL Continent Line

P & O Ferries i Ro-Ro brodarska tvrtka spojila je svoje usluge u UK, Beneluksa i Skandinavije, zajedno s operatorom brodova  SOL Continent Line. U okviru partnerstva, će biti mogućnost špediterima poslati teret na brod iz luke Tilbury i Teesport  prijeko Zeebrugge do Göteborga. Četiri dnevni polasci, će biti također iz luke Tilbury i luke Teesport.

Nova usluga, će spojiti dnevne pute od luke Tilbury u Zeebrugge i luke Teesport u Zeebrugge, koje upravlja P & O Ferries  s uslugo SOL Continent Line između Zeebrugga i Göteborga, što je najveća luka u Skandinaviji.

Komercijalni direktor Janette Bell iz P & O Ferries rekao je, da će ova suradnja dobiti jak prijevoz usluge skandinavskih dimenzija. Pristup Skandinavije s juga Engleske i na sjeveru Velike Britanije,će sada biti puno lakše.

Ragnar Johansson, MD tvrtke Švedski Orient Line AB je rekao, da su jako sretni za profesionalno partnerstvo s P & O Ferries, koja pruža logično rješenje za naše usluge Gothenburg-Zeebrugge. Uz to, možemo ponuditi praktičan, zajednički  i brzi pristup u Veliku Britaniju i iz Velike Britanije.

Izvor : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s