CMA CGM nadogradio SAD – Karibi veze

Francuski brodar CMA CGM nadogradio je svoje usluge “Gulfbridge i Hispanol feeder”. To će poboljšati pokrivenost u Meksičkom zaljevu, Karibima, istok, zapad – sjever – jug i američke obalne tržište. Tvrtka je također odlučila poboljšati uslugu “Gulfbridge” smanjenjem svojih tranzit puta u Kolumbiji. Prva rotacija će biti lansirana 29. travnja u New Orleansu, s brodom Frisa Loga. Plovila će biti 2.500 TEU kapaciteta, i će posjetiti luke u Meksičkom zaljevu i Karipsko more i istočne obale Južne Amerike.

Usluga “Hispanol feeder” je dizajniran za optimizaciju i poboljšanju otocima na Karibima, gdje je pokrivenost CMA CGM. Početkom svibnja će se frekvencija  putovanja povećati. Putovanja će biti tjedansko.

Dva kontejnerska broda s kapacitetom od 850 TEU i 1.150 TEU će biti stavljena na sljedeće rotacije: Kingston, Jamajka – Port-au-Prince, Haiti – Cap Haitian Haiti – Philipsburg, Saint Marteen – Saint Johns, Antigua – Pointe-à-Pitre, Guadeloupe – Fort-de-France, Martinik – Roseau, Dominique – Camden Park, Saint-Vincent i Grenadini les – Saint George, Grenada – točka Lisas, Trinidad i Tobago – Bridgetown, Barbados – Castries, Saint-Lucia – Kingston, Jamajka.

Karibi imao snažan rast. Širenje Panamskog kanal biti će dovršeno u 2016. godini, što znači i dolazak većih brodova, rekao je Jean-Yves Duval potpredsjednik CMA CGM Caribbean i American Lines. Ova poboljšanja također će biti povezana s našim novim čvorom Kingston, to će omogućiti CMA CGM grupi i dalje poboljšati svoja rješenja za svoje klijente.

Izvor : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s