Grimaldi Lines nastavlja preobraziti svoje RO-RO brodove

Grimaldi Grupa iz Italije, vratio se u Rolls-Royce, da bi u svoje brodovenaknadno ugradio integrirani sustav za kormilo propelera za 10 RO – RO brodova, koji djeluju pod nazivom Finnlines skupine. Sada će nagraditi pet Grande Class Pure Care Truck Carriers (PCTC) brodove naime Grande Nigeria, Grande Amburgo, Grande San Paolo, Grande Francia i Grande Buenos Aries sa tehnologijom za uštedu goriva.

Tehnički direktor Grimaldi Group, gospodin Paolo Satariano rekao: retrofit sustav Promas Lite za naše Ro-Ro brodove pokazao se za veliki uspjeh i veliki korak naprijed u našem strateškom cilju poboljšanja energetske učinkovitosti u cijeloj floti. Sad će uvesti sustav nadogradnje i u druge brodove u skupini tipa (PCTC), koji će imati koristi od ove inovativne tehnologije.

PROMAS Lite je verzija Rolls – Royce Promas integrirana vijka i kormila. Sustav je posebno dizajniran kao nadogradnja na plovilima koji su već u uporabi. Osim sigurnosti i obnovu pet Promas Lite jedinica će Rolls – Royce isporučiti i pet touch – screen jedinica za kontrolu CanMan jedinica i rezervni propeler.

 Dostava paketa za nadogradnju pet brodova Grimaldi Line, će se izvršiti od lipnja ove godine.

izvor: worldmaritimenews.com , foto : Grimaldi Lines

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s