Obnovljena i proširena MSC Sinfonia se vraća na more

Nakon što je sve od mjeseca siječnja bila u suhom doku u brodogradilištu Fincantieri, Palermo je u petak 27.3 opet isplovila na nove avanture. Deset-tjedana su pravili renoviranja. Od sada, brod ima velike balkonske sobe, proširene ukupne površine, uključujući i vodeni park. Zahvaljujući suradnji između MSC i tvrtke LEGO, MSC Sinfonia dobila posebnu Chicco® i LEGO® zonu za djecu.

MSC Sinfonia je za prvo putovanje otplovio na mini krstarenje u Ajaccio, Barcelonu, ​​Marseille. 31.3.2015 će krenuti na zapadni dijel Mediterana sa pozivima na Kanarskim otocima, Maideri, otocima u sastavu Španjolske i Portugala.

  1. svibnja će napustiti Genovu i krenuti na sjever Europe, gdje će biti 8 dana, posjetiti će fjordove duž norveške obale ili draguljima Baltika (Kopenhagenu, Helsinkiju, Stockholmu, St. Petersburg i Tallinn).

MSC Sinfonia je drugi brod od brodara MSC Cruises, koja je obnovljena i uključena u “Renesansni program”. Prva je bila njezina sestra brod MSC Armonia. Sljedeći je brod MSC Opera, koja će ići u remont u mjesecu travnju (obnovljena će biti do kolovoza 2015. godine), nakon čega slijedi MSC Lirica, koja će ići na obnovu kraja šestog mjeseca (a obnovljena bit će u listopadu 2015.)

 Izvor i foto : worldmaritimenews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s